- Autor: Zlatko
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná celozrnná | 100 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 100 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Vejce celá průměr | 100 |
Broskve kompotované | 500 |
Želatina (v suchém stavu) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 5358 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 242,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 169,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1340 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 60.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 42.3, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Piškot - tradiční recept z nastaveného piškotu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.